Slikovnica...

Published on 20:05, 02/08,2012

Ovaj post želim da posvetim svemu lepom...jer kad ste tužni,samo u takvim stvarima možete naći beg,zar ne?

Uživajte...

 

Toliko lepih planova imam za budućnost,da bi mogla ceo roman napisati,a možda i dva...Nekako čudno,ali svi ti planovi se kroje uveče,pre spavanja. Oduvek sam želela da obiđem srednjovekovne dvorce širom Evrope...najpre onaj u Škotskoj,gde se snimao legendarni Harry Potter.Volela bih tamo da odem sa Ivanom,Brankicom i Đoletom.Verujem da bi on tamo uradio odlične fotografije,a mi bismo bili modeli naravno. hahaha

Oduvek sam volela one scene iz filmova kada devojke u dugim haljinama plove čamce na nekom jezercetu...ili još bolje kada svitanje Sunca dočekuju na nekoj litici sa pogledom na okean. Zar to nije čarobno?

Uvek sam bila devojčica koja veruje u nemoguće...koja živi sopstvenu bajku.To nije loše zar ne? Jedini problem je što često nisam shvaćena...možda im nisam zanimljiva,verovatno je to,ali ja jednostavno ne želim da budem kao oni.

I dan danas želim da otputujem u Diznilend,to mi je želja još od ranog detinjstva,nadam se da će se nekad i to dogoditi.

Hej,pronašla sam danas divnu pesmu,nadam se da će vam se svideti. 

 U moru bih spavao 

u zenice ti ronim 

Na pločniku bih cvetao 
u hodu ti leje crtam 

Na nebu bih se budio 
u smehu tvom ležaj spremam 

Igrao bih nevidljiv 
u srce ti se zatvaram 

Tišini bih te oteo 
u pesmu te oblačim. 

Vasko Popa

Ups,zaboravih da vas poslužim toplom čokoladom.Jeste li za jednu?

Jedna sam od osoba koje plaču uz tužne filmove o ljubavima,rastancima,prijateljstvima...Film uz koji uvek zaplačem je "Most za Terabitiju". Gledala sam ga sa prijateljima,a film govori o dečijoj mašti,koliko ona može daleko da odvede dete,o iskrenom prijateljstvu i o smrti jedno od to dvoje prijatelja...Patnja čoveka za prijateljem je neprocenjiva,što sam mogla videti u filmu.

A to sam tek kasnije shvatila,kada je počelo planiranje selidbe u Čikago...Bezbroj pitanja u glavi se vrti i dan danas...a najviše boli ono "Da li ćemo se sećati jedni drugih?"

Nadam se da vam nisam dosadila,i da ste uživali. Voli vas vaša Sreća.

 

Ivona Ješić (Zovem se Sreća)