Slikovnica...

Published on 02/08,2012

Ovaj post želim da posvetim svemu lepom...jer kad ste tužni,samo u takvim stvarima možete naći beg,zar ne?

Uživajte...

 

Toliko lepih planova imam za budućnost,da bi mogla ceo roman napisati,a možda i dva...Nekako čudno,ali svi ti planovi se kroje uveče,pre spavanja. Oduvek sam želela da obiđem srednjovekovne dvorce širom Evrope...najpre onaj u Škotskoj,gde se snimao legendarni Harry Potter.Volela bih tamo da odem sa Ivanom,Brankicom i Đoletom.Verujem da bi on tamo uradio odlične fotografije,a mi bismo bili modeli naravno. hahaha

Oduvek sam volela one scene iz filmova kada devojke u dugim haljinama plove čamce na nekom jezercetu...ili još bolje kada svitanje Sunca dočekuju na nekoj litici sa pogledom na okean. Zar to nije čarobno?

Uvek sam bila devojčica koja veruje u nemoguće...koja živi sopstvenu bajku.To nije loše zar ne? Jedini problem je što često nisam shvaćena...možda im nisam zanimljiva,verovatno je to,ali ja jednostavno ne želim da budem kao oni.

I dan danas želim da otputujem u Diznilend,to mi je želja još od ranog detinjstva,nadam se da će se nekad i to dogoditi.

Hej,pronašla sam danas divnu pesmu,nadam se da će vam se svideti. 

 U moru bih spavao 

u zenice ti ronim 

Na pločniku bih cvetao 
u hodu ti leje crtam 

Na nebu bih se budio 
u smehu tvom ležaj spremam 

Igrao bih nevidljiv 
u srce ti se zatvaram 

Tišini bih te oteo 
u pesmu te oblačim. 

Vasko Popa

Ups,zaboravih da vas poslužim toplom čokoladom.Jeste li za jednu?

Jedna sam od osoba koje plaču uz tužne filmove o ljubavima,rastancima,prijateljstvima...Film uz koji uvek zaplačem je "Most za Terabitiju". Gledala sam ga sa prijateljima,a film govori o dečijoj mašti,koliko ona može daleko da odvede dete,o iskrenom prijateljstvu i o smrti jedno od to dvoje prijatelja...Patnja čoveka za prijateljem je neprocenjiva,što sam mogla videti u filmu.

A to sam tek kasnije shvatila,kada je počelo planiranje selidbe u Čikago...Bezbroj pitanja u glavi se vrti i dan danas...a najviše boli ono "Da li ćemo se sećati jedni drugih?"

Nadam se da vam nisam dosadila,i da ste uživali. Voli vas vaša Sreća.

 

Ivona Ješić (Zovem se Sreća)

 

 

 


Trackback URL

http://www.blog.rs/trackback.php?id=165743

Leave a Reply

One Response to Slikovnica... 1. Visit 3msc

  Ja sam oduvek maštala da idem u školu koja ima one ormariće :D
  Gledala sam film,veoma je tužan-na kraju...
  Divan je post,hvala ti. Želim da ti se sve ostvari! Grlim (((: 2. Visit ijesic

  draga 3msc,uvek me obraduješ tvojim komentarima. Misliš na one škole iz Američkih tinejdž filmova? Ići ću ja u takvu školu tamo u Čikagu,i ne radujem se veruj mi. Hvala ti na lepim željama.GRLIIIIIIM 3. Visit muckos

  ja sam uvek za toplu cokoladu :D
  zelim ti da ostvaris sve svoje planove, od srca.
  I ja sam od onih sto se rasplacu na filmovima, kakva god scena bila dirljiva... dovoljno mi da vidim kako neko place, pa mi krene suza, toliko se uvek uzivim u sve sto gledam ili citam... kao da sam tamo 4. Visit ijesic

  Hvala ti draga muckos,a bilo bi odlično kad bismo uradili neku blogersku turu negde u Srbiji,tamo na proleće :)) ljubim te puno,hvala 5. Visit sanjarenja56

  Ne, nisi.
  Imaš mejl. 6. Visit ijesic

  hej draga Sanjarenja,hvala ti.I ovo iz mejla obaviću sigurno :) ljubim te,uživaj 7. Visit muckos

  hehe, bilo bi :) 8. Visit 3msc

  Drago mi je da te obradujem,odmah meni širi osmeh na licu (((:
  Da,mislim na takvu školu..Žao mi je što se ti ne raduješ..Znam da ti je teško što odlaziš daleko od prijatelja,i meni je drugarica otišla daleko...Nije lako,ali se borim svakog dana,svom snagom. Nadam se da će se isplatiti...A tebi želim sve najbolje!! ((:
  Cmok 9. Visit alena.tixonoffakr6294

  Perfect update of captchas solution software "XRumer 19.0 + XEvil 5.0":
  Captcha regignizing of Google (ReCaptcha-2 and ReCaptcha-3), Facebook, BitFinex, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
  and more than 12000 another subtypes of captcha,
  with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
  You can use XEvil 5.0 with any most popular SEO/SMM software: iMacros, XRumer, SERP Parser, GSA SER, RankerX, ZennoPoster, Scrapebox, Senuke, FaucetCollector and more than 100 of other programms.
  Interested? There are a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
  Free XEvil Demo available.
  Good luck! 10. Visit AlexiSmilejim

  подшипник лачетти
  лачетти санкт
  замена кпп шевроле 11. Visit GlennLak

  Представим, вы владелец нового web-сайта, который имеет приятный дизайнерские решения, удобную навигацию и полезную для клиентов информацию. Но на интернет-проект ни кто не заглядывает. Что делать? Если у вас есть собственный бизнес мы поможем вам создать Пейдж. Само собой разумеется, ни одно реальное или виртуальное предприятие не может продвигаться само по себе.