Suze upio je dnevnik,sasvim tajno...

Published on 12/21,2011

Trudim se da na blogu pišem isključivo o vedrim,lepim stvarima...Ali mislim da u stvari moram pisati o životu,uopšteno.
 
Rodimo se,a da nas niko ne pita,živimo često po pravilima koje drugi kroje,i umiremo tek onako,bez odobrenja.
Život je pun onih malih,sitnih radosti koje mogu učiniti dan,mesec,pa i godinu lepšim i vrednijim,ali nažalost (uvek postoji ono "ALI") postoje  problemi i prepreke koje nam život servira,onako razarajuće okrutno.
 
Možda je glupo što o ovome piše jedna tinejdžerka,ali šta ću...moram,razumite :)
 
Osnovna škola obično važi za lepši period života,i obično je se svi sećaju sa osmehom...možda ću i ja nekad...ko zna.
 
Trenutno,iz osnovne škole ne nosim baš najlepše uspomene...ne želim da izgleda kao da pametujem,ali nove generacije su stvarno okrenute više ka negativnim stvarima.
...Prisustvovala sam događajima kada su moji najdraži prijatelji bili izloženi diskriminaciji i podsmevanju zbog sasvim glupih stvari...Jednostavno treba prihvatiti druge takvi kakvi su,a prvenstveno mora da prihvatimo ljude,sa sve manama i vrlinama,i takve ih treba prihvatiti.
 
Pa zar ne bi bilo dosadno,da smo svi isti?
 
Znam trenutke kada sam bila tužna,zato što su mi najbolji prijatelji tužni,i znam kada nisu imali želju da dolaze u školu. Znam i kada smo pričali jedni druge svoje probleme,savete. Znam i kada smo bili srećni,a neko je hteo da tu sreću unesreći.
 
Volimo da pišemo sastave,pesme,volimo da slikamo,da šetamo prirodom,volimo da čitamo knjige. Da li smo zbog toga neshvaćeni?
 
Često smo imali samo jedni druge,a to je možda i bilo najbitnije. Možda smo zato do dan danas ostali najbolji prijatelji. Teško je to kada vas vršnjaci popreku gledaju,kada vam upućuju one "osmehe",i kada znate kakve se laži o vama prepliću iza leđa. Najpametnije je da na to ne obraćamo pažnju,ali jednostavno...tada to nismo umeli.
 
Sa dolaskom u Srednju školu shvatili smo mnoge stvari,i život nam je servirao lepši,mudriji i pametniji "ep" života,onog tinejdžerskog...
 
Eh,jedino vredno što će ostati iz tog perioda jeste naše prijateljstvo koje traje,evo već 10 godina...
 
Izvinite,ako sam unela imalo negativne energije. Nisam imala nameru.
 
Budite mi dobro!
 
Ivona Ješić (Zovem se Sreća) 
 
 
 


Trackback URL

http://www.blog.rs/trackback.php?id=160416

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me

One Response to Suze upio je dnevnik,sasvim tajno... 1. Visit daydreamer

  zanimljivo i lepo! Nastavi samo tako.. pozz 2. Visit razmisljanka

  Nisi uopšte unela negativnu energiju, samo si bila iskrena i prenela neke svoje impresije iz jednog perioda svog života. Slobodno piši o svemu, neće ti niko zameriti i ako pišeš o ozbiljnim temama, problemima... Tu smo da se zajedno i smejemo i plačemo. :-) 3. Visit ijesic

  Hvala vam puno na podršci.

  Drago mi je da mogu ovde uneti one male (velikee) trenutke sreće,ali i i one trenutke tuge,koji su ponekad neizbežni. :)) Hvala vam,divni ste. 4. Visit writing

  Sviđa mi se, samo nastavi! Umeš da dodirneš. 5. Visit ijesic

  Hvala vam puno :)) 6. Visit biljanak

  Normalno je da si tužna zbog loših stvari, ali zar nisu loše stvari učvršćivale vaše prijateljstco? 7. Visit sanjarenja56

  Ti se i dalje zovi Srećom i ne menjaj to, ma šta se dešavalo u životu! 8. Visit ijesic

  Hvala vam puno,a sve te loše stvari jesu i učvršćivale naše prijateljstvo,jedino je to lepo čega ću se sećati iz osnovne škole.

  Hvala Sanjarenja puno...^^ 9. Visit whady

  The creation of coherent or some thing complex with mixing things. Synthesis(Noun) The result of compounds or elements to produce more technical substances. Synthesis(Noun) A deduction by the standard to the specific situation.
  http://ukrukr.blox.ua/2021/05/boost-your-professional-case-study-writing-services-with-these-tips.html
  https://bayanetwork.ir/beware-the-research-proposal-services-scam/
  http://takeout-app.com/cv-writing-service-an-incredibly-easy-method-that-works-for-all/